Kies vandaag voor jezelf.

KIES VOOR JEZELF

Hoe zou het zijn wanneer jij elke dag tevreden in de spiegel kunt kijken.

Nooit meer onzeker over hoe jij eruit ziet en hoe jij je voelt.

What’s (SK)in it for you? 

 • Meer frisse energie
 • Mooie, strakke en egale huid
 • Meer zelfvertrouwen
 • Prachtige glow
 • Aanmaak van collageen & elastine
 • Aanmaak van diverse gelukshormonen

LET OP! Je krijgt spijt. 

Dit programma had je namelijk veel eerder tegen willen komen. Je zult écht verschil gaan ervaren. Zowel uiterlijk als innerlijk. 

Het leven is veel te kort om je druk te maken. 

Veel vrouwen hebben last van (vage) klachten en onzekerheden. Deze zijn vaak gerelateerd aan een hormonale storing. In dit programma gaan we daar ook effectief mee aan de slag. 

Package deal Face Yoga-2
IMG_1611

Dit programma biedt jou alles wat je nodig hebt om lekker in je vel te zitten. Het maakt gelukshormonen aan. Je huid wordt er absoluut veel mooier van. De wereld ziet er (weer) een stuk lichter uit. En dat allemaal met het gemak vanuit je eigen huis. 

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar iets wat mijn uiterlijk én innerlijk kon verbeteren op een natuurlijke wijze. Naarmate ik ouder werd begon ik met de dag onzekerder te worden. Ik zat gewoon niet lekker in mijn vel en ik kon er maar niet de vinger opleggen waar het nou aan lag. Toen ik ook nog eens te kampen kreeg met een onverklaarbare, niet aangeboren, hersenafwijking wist ik dat er iets moest veranderen. En omdat ik het zelf maar niet kon vinden besloot ik het zelf te ontwikkelen. 

IMG_1610

Het is een fantastisch, makkelijk te volgen en compleet programma geworden. 

…die ook jou zeker gaat helpen. 
Ik weet exact hoe. Nieuwsgierig? 

67E033A3-AC37-4FF2-9B8F-C868CED9AFE5

mijn verhaal ...

Als puber werd ik gepest met mijn huid. Ik besloot er mijn missie van te maken niemand dit gevoel te laten ervaren en werd docent Schoonheidsverzorging. Dertien jaar lang heb ik mijn studenten niet alleen het zichtbare, praktische gedeelte van het vak geleerd maar zeker ook de mentale kant uitgelicht. Toen ik daarna ook nog te kampen kreeg met een onverklaarbare, niet aangeboren, hersenafwijking die zich uitte in allerlei ontstekingen in mijn hersenen, begon ik mij te realiseren dat alles een combinatie is van zelfbewustzijn en hormonen. Hoe sta je in het leven en op welke manier beïnvloedt dat jouw blik op de wereld en op je eigen gezondheid en welzijn? Ik besloot er een programma over te schrijven.

In mijn praktijk kom ik nog dagelijks mensen tegen die maar niet tevreden kunnen zijn met zichzelf. Daarbij sprak bijna iedereen ook over diverse vage klachten waar ze geen raad mee wisten. Dit intrigeerde mij enorm. Ik besloot daarom een programma te ontwikkelen met alle kennis en kunde welke ik in de loop der jaren had opgedaan. In deze huidige tijd waarin aanraking en het bezoeken van een schoonheidssalon niet vanzelfsprekend is biedt dit programma de perfecte uitkomst. 

Het mooiste systeem voor optimale en oprechte schoonheid

Module 1

dit programma biedt alleen maar VOORDELEN.

het laat jou zien hoe mooi je bent.

en daarbij biedt het nog veel meer voordelen!

Het SKinFit FaceYoga Programma ...

 • … leert jou voor jezelf te kiezen
 • … bespaart jou heel veel kosten aan cosmetisch artsen en/of dure producten
 • … geeft jou frisse energie
 • … laat verschillende (vage) klachten verdwijnen 
 • …heeft ook extra bonussen zoals heerlijke detox recepten 

de voordelen...

Dit programma doe je niet voor niets.

VOORDEEL #1

Niet alleen je uiterlijk wordt opzienbarend verbeterd. Ook je mind krijgt een fijne detox. Je ontdoet je van al die beperkende gedachten die je hoofd dagelijks vullen en je leert inzien dat het leven jou geluk kan brengen en dat je dit zelf onder controle hebt. Daarbij spelen voeding en hormonen ook een zeer belangrijke rol. Ook dat vind je terug in dit programma. 

VOORDEEL #2

Natuurlijker, veiliger en gezonder dan dit gaat het niet worden. Je spreekt het zelfherstellend vermogen van je lichaam aan. Dit zorgt voor een veel effectiever en gezonder resultaat. Je maakt je eigen collageen, elastine en gelukshormonen aan. Daar kun je alleen maar trots op zijn. 

VOORDEEL #3

Je gaat enorm veel kosten besparen. Dit programma kost je eenmalig de aanschafwaarde tegen een zeer scherpe prijs want eigenlijk is dit programma niet in waarde uit te drukken. 

Dit programma is dus 100% natuurlijk, veilig, effectief én betaalbaar.

Ik heb besloten om mijn kennis ook met jou te delen en te bundelen in...

Ontdek jouw klassieke schoonheid zonder poespas en opsmuk. 

What's (sk)in it for you...

zichtbaar

 • strakkere contouren
 • vermindering van rimpels en fijne lijntjes
 • een prachtige glow van de huid
 • fijnere poriën
 • ontdaan van dode huidcellen/huidschilfers
 • vermindering van wallen/donkere kringen onder de ogen

 

onzichtbaar

 • betere doorbloeding van de huid
 • aanmaak van collageen & elastine
 • afvalstoffen in de huid zijn afgevoerd
 • aanmaak van gelukshormonen
 • een geweldig huidgevoel
 • energie boost voor lichaam en geest

mentaal

 • je gaat lekkerder in je vel zitten
 • je kunt meer genieten van alles om je heen
 • je gaat beter voor jezelf zorgen
 • je bent oprecht blij met jezelf wanneer je in de spiegel kijkt
 • je krijgt meer zelfvertrouwen
 • je krijgt rust in je hoofd

dit complete programma had je al veel eerder willen ontdekken.

“Manja je biedt dit programma echt veel te goedkoop aan. Al je kennis, ervaring en je waarde zit erin. Je moet de prijs echt omhoog doen.” 

…schrijf je dus nu in om deze deal niet te missen …

Want voor je het weet gaat deze geweldige prijs omhoog. 

ontvang deze bonussen

wanneer je nu inschrijft!

Bonus

Je krijgt er een heerlijk recepten e-book bij met fantastische detox gerechten en smoothies voor een mooie huid en meer energie.

"Ik heb mij nog nooit zo mooi gevoeld!"

- bianca

tyler-nix-PogwemZ5esQ-unsplash.jpg

-Mariska #beautyrebel

"Voor mij geen Botox meer ..."

De invloed van Social Media bleek een grotere impact te hebben dan ik had gedacht. Ik voelde mij meer en meer niet meer thuis in mijn eigen lijf. Het resulteerde in elke drie maanden een consult bij de cosmetisch arts voor Botox en later ook fillers. Het einde was zoek en ik bleek meer en meer nodig te hebben om mij goed te voelen. In mijn achterhoofd wist ik dat dit niet de oplossing was en ben op zoek gegaan niet iets wat mij ook beter over mijzelf liet denken. Dat heb ik absoluut gevonden in het SkinFit FaceYoga programma. Het is nu alweer meer dan een jaar geleden dat ik de laatste Botox prik gehaald heb en voor mij hoeft dat ook niet meer. Ik ben zo blij wanneer ik nu in de spiegel kijk. Ik raad dit écht iedereen aan. 

"Ik leerde weer kijken naar wie ik ben en wil zijn..."

Het allerergste vond ik dat ik de spiegel ging ontwijken. Ik durfde zelfs niet meer een afspraak met de kapper te maken. Wetende dat ik dan met mijzelf geconfronteerd zou worden. Er moest dus iets gebeuren. Niet alleen in mijn gezicht maar ook in mijn mind. Het programma van Manja leerde mij weer oprecht te kijken naar alles wie ik wel ben en wil zijn. Ik zie in mijzelf weer de klassieke schoonheid die ik altijd al geweest ben. 

- Debby #beautyrebel

placeholder1-1-gallery6.jpg

- Marjolein #beautyrebel

"Dit had ik veel eerder willen weten..."

Wat ben ik blij dat ik het programma van Manja heb leren kennen. Ik was al geruime tijd naar iets op zoek waarbij ik, op mijn eigen tempo, gericht met mijzelf aan de slag kon. Helaas kwam ik maar niets tegen wat én gericht was op je uiterlijk en op je innerlijk. Ik ben namelijk van mening dat het een samenspel is. Wanneer je je van binnen niet prettig voelt zie je dat aan je uiterlijk en vice versa. Naarmate het programma vorderde ging ik mij steeds beter voelen. Niet alleen werd het zichtbaar in mijn gezicht. Ik ging er ook veel frisser en meer uitgerust uitzien. Ik ontving ook steeds meer complimenten. Dat maakte dat ik nog beter voor mijzelf ging zorgen en er zelfs veel plezier in kreeg om écht wat bewuste me-time aan mijzelf te besteden. 

Dit is absoluut het allerbeste programma wat je voor jezelf kunt doen. 

Dit complete programma is niet in waarde uit te drukken. 

Inhoud programma

Verschillende oefeningen voor je gezicht waarin je de grote gezichtsspieren traint en de kleine mimische spieren voor een uitgerust, ontspannen resultaat. 

Je leert de beste bindweefsel massage grepen voor je gezicht. 

Een prachtige methode om je afvalstoffen via een natuurlijke manier via je nieren netjes af te voeren voor een stralende huid. 

Een prachtige Oostere manier om je energie heerlijk te laten stromen via speciale drukpunten op je gezicht. 

Je krijgt er een GRATIS e-book bij. Heerlijke detox recepten voor een nog gezondere huid. 

"Mijn zelfvertrouwen is 10X gegroeid sinds ik dit toepas!
Ik ben Manja zo dankbaar !" ​

- Margo

Veelgestelde vragen

Natuurlijk heb je vragen. Die had ik ook. Hieronder een selectie van de meest gestelde vragen. 

Je moet natuurlijk helemaal niets. Dit programma volg je alleen als het je aanspreekt. Niets is voor niets. Als dit op je pad gekomen is zal het een reden hebben. Voel jij die onrust in je lijf en ben je altijd aan het piekeren? Overweeg dan serieus dit te gaan doen. Het brengt je rust, zelfbewustzijn en een tevreden blik in de spiegel. De wereld wordt er een stuk lichter door.

Ja, ik begrijp heel goed wat je denkt. Door mijn eigen onderzoek kwam ik zelf ook in een wirwar terecht van allerlei vraag en aanbod. Ik werd er zelfs een beetje moe van.
Het ene programma was nog geweldiger dan het andere.
Het verschil met dit programma is dat je het zelf moet doen. Alleen dan werkt het en is dat wat je gecreëerd hebt blijvend. Je moet zelf de shift maken in je hersenen.
Ik beloof je geen gouden bergen. Door het volgen van dit programma maak je de belofte aan jezelf dat je al meer dan goed genoeg bent.

Waarom zou je hier niet voor kiezen?

x cosmetisch arts x

€ +/- 200

• elke 3 maanden herhaling
• niet natuurlijk
• kan blijvende complicaties geven

skinfit face yoga programma

€ 47

• 100% natuurlijk
• inclusief BrainDetox
• uit te voeren in je eigen tijd
• langdurig resultaat
• betaalbaar
• compleet programma

x gemiddelde Producten x

€ 95

• duurt lang voor je resultaat ziet
• vaak onnatuurlijke bestanddelen
• langdurig gebruik van dezelfde werkstoffen heeft geen effect meer
• duur in aanschaf